Monday, 5 December 2011

Langkawi Trip Tommorrow ;)

Assalamualaikum and Hi ! Todayy , nana happy gilegile sbb esok nak jumpa daddy kat langkawi . Maklumlahh , daddy nana kan kerja sana . Dia kerja kat hotel . Name hotel tu FAVEHOTEL . hotel ni , biase kat indon , philipine and lain-lain punye negara . Rase takut , gementar , happy , senang cite , semua ade . Grr~ maklumlah , first time naik flight . Org kampung tak pernah naik flight . Org kampung naik kereta , taxi , motor aje .

Huii , bila tadi tengok cerita air crash kat TV , naik bulu roma nana . grr , nana takot ( asal over gile ni ? ) . heheh , pape je lahh , janji dapat makan chocolate anddd , makan chocolate . Actually , i am the chocolate LOVER . ;) . Pastu nak amik gambar banyak banyak gune camera . nak amik gambar chocolate DAIM . uhh , favourite choc man ! Rase dia , superb sedap babe . sekali rasa , pasti nak lagi . aicecehh , mengarut aje aku ni . ;p

sorrylahh , post harini takde pictures . sbb takde idea nak letak gambo mende . tapi kalau takde gambar lagi okey . sedap mata memandang . Hmm , sebelum pergi langkawi nanti , nana nak makan chocolate and famous amos kat sane . nak beli banyak banyak supaye kenyang takyah berak-berak . senang nak bercuti . takyah kejap kejap pergi toilet .

yeahh , harini , ade org temankan nana tidur . Nama dia Ilyasa Hakim . fyi , dia BCE nana tau (best cousin ever) . dia tidur sini . maklumlahh , nanti 10 hari tak dapat jumpe nana . mesti rindu gila . dia ponn , nanti berhari hari tak dapat jumpe 'gelanggang futsal tercinta' dia tu . dia , kalau dah ade futsal , lupe semuanye . makan ponn lupe . satu je tak lupe . tak lupe nak main lagi . heheh . XD .

Okeyy lahh guys , sampai disini saje lahh post nana . next time nana post lagi ye . esok nana post jugak pasal pape jelahh . cari topikk . heheh . ;P . bye , love ya ! <3

No comments:

Post a Comment

View Avril Lavinge comment on this post !

 
=) Copyright By NurDiana Yazra =)