Tuesday, 6 December 2011

Welcome Langkawi ~

Assalamualaikum and good morning ! pfttt , guess what ? I'm in Pulau Langkawi ! Semalam sampai pukul 10.35 malam . Captain Daniel , pilot aeroplane tu , bawak laju . dahlahh bergegar gegar mase lalu kat awan . grr~ memang tak reti bawok aeroplane . (pftt , komen org , aku macam reti bawok ) .

best jugak naik aeroplane . heheh :p . tapi tak best jugak . :p . hmm , orang yg duduk kat seat belakang nana , tidoo , sampai air dia jatuh ! takde sesape ponn perasan . nana and org org yg duduk kat situ aje . pastu boring gila weyh . takde mende yg bole dibuat . dhla kena senyap . tapi bila sampai kat awan mase hujan ade petir , menjerit semua org . nana relaks aje sbb sebenarnye takde kilat , takde petir . actually , mende putih putih tuu lampu dia lahh . nana duduk tepi tingkap . so , nana tak tertipu .

tepat pukul 10.35 malam , aeroplane tu mendarat . bergegar jugok . terkejut semua org . hehe , pftt . pastu layankan flight attendant tu cakap-cakap dah pukul 10.45 mlm . pastu turun, jumpa polis and say hi and jalan lagi sampai jumpa daddy ! jumpa daddy and then hugged him pastu naik kereta Myvi(love the car  , lame doh tak jumpa) and then makan kat kedai char kuey teow . tak sedap langsung.

Okeylahh , tht's all . byee , love ya !

No comments:

Post a Comment

View Avril Lavinge comment on this post !

 
=) Copyright By NurDiana Yazra =)