Friday, 9 December 2011

Langkawi Geopark Memang Bestt ;)

Assalamualaikum and Hello ;) . tepat pukul 10.30 , nana and my family sampai kat Tanjung Rhu . mule mule sampai macam takde pape ajee . boring . pastu , daddy nampak ade org macam buat booth jual private boat . so daddy ponn belilah . boat tu akan amik mase 2 hours untuk bawak kiteorg pegi jalan jalan ats air .

Mule mule , driver boat tu bawak kiteorg pegi kat muara sungai untuk kasi helang makann . wahh , syok gila nak mampos kott . dia kasi makan kulit ayam(my favourite) . pastu bila kulit ayam tu kena campak kat sungai tuu , banyak helang yg dtg . wow , amazing gilaa . burung helang tu pergi kat makanan tu and dia cekup pakai kaki . hee ;)



And then , kiteorg pergi gua buaya . nama kemain lagi , tapi takde buaya ponn .. setakat name aje lebih . tempat ponn tak serupa gua . pendek aje laluan dia . and lalu situ gune boat . but , yg realnya , nana betul betul jumpe buaya! tapi anak buaya . :p . tapi , diorang kate tu biawak . tapi nana rase buaya . but , pape je lahh . janji same spesis . hohoh .

Pastu , pegi Gua Kelawar , best gila bayak kelawar . pastu nampak crab colourful kecik kecik . comel aje crabs tuhh . geram gile tengok mase dia gerak gerak . comel sangat sangat ;)

And then , pegi Restoren Terapung . dia tunjuk banyak ikan . pastu nana sentuh ikan pari . lembut gile tapi ade rase macam rambut rambut . macam mane rasenye , korang fikirlah sendiri . heheh :p actually , nana tak  reti nak explain macam mane rase dia . so cakap ajelah macam tu sbb dia rase macam tuu ..

pastu pegi Gua Cherita , takde pape ponn kat situ . just ade katil yg diperbuad dari batu . mmg amazing .nampak sangat . dia punya comferter , bantal and tilam .. :D .

pastu balikk rumahh . sbb penatt gile . yelahh , banyak jalan . kat Gua Kelawar ajee dah amik mase setengah jam .. hmm , harini ,mmg the best day ever . ;)

okeyylahh , byee nak tidoo .. love ya ! 

No comments:

Post a Comment

View Avril Lavinge comment on this post !

 
=) Copyright By NurDiana Yazra =)