Tuesday, 13 December 2011

Bosannn !

Assalamualaikum ...


Heyy , nampak takk gambar kat ats tuu? hehehe , muke macam Selena Gomez kann ? but , whateverlahh . kalau tengok , org tuu , lelap mate pastu , TIDO ! hehe ,mesti dia borinngg .

macam tu le , nana skrg . kalau nak pegi tgk futsal , takbest . sbb Qayyum takde . Kalau nak main galaxy tab , battery pulak takde . Kalau nak messege ngn Najwa , kredit pulak takde . Hadoiii , pening kepala . tak tahu nak buad mende . huhhhh .

hmm , dahle Wazir takde . kalau dia ade ponn , dia takde mood sbb dia demam . so BORING . kalau nak bukak facebook , tengok mende ? takhabis habis tgk gamba org , main game , chat . tu jelahh kerja aku kann . takde mende lain nak buat . grr ~

okeyylahh , nana dh tak tau nak tulis ape lagi . sebelum mencarut sana sini , ke situ ke mari , baik nana stop kann ? bye bye ! Love ya ! <3

No comments:

Post a Comment

View Avril Lavinge comment on this post !

 
=) Copyright By NurDiana Yazra =)